Mensen

De drijvende krachten achter de theaterbeweging zijn de enthousiaste spelers. Samen met de regisseur creëren zij de voorstelling en alles wat erbij komt kijken. Elkaars enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat geldt natuurlijk ook voor de theatercursussen van de theaterbeweging, waar beginners en gevorderde spelers zich bekwamen in fysiek theater.

Roos Diependaal – artistieke leiding

Roos-Diependaal-kl-248x300De theaterbeweging is een initiatief van Roos Diependaal. Ze begon de theaterbeweging vanuit haar liefde voor fysiek theater en haar drang eigen improvisatie voorstellingen te willen regisseren. Haar inspiratie haalt Roos uit alledaagse verbale en non-verbale communicatie tussen mensen.

Na haar opleiding tot theaterdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten Artez in Arnhen, volgde Roos trainingen fysiek spel aan het Mime Centrum in Berlijn, de Escuela Internacional de Mimo in Barcelona en de Antwerpse Mime Studio. Roos staat zelf op de vloer bij Ymprov in Utrecht.

[blockquote author=”Roos Diependaal”]Theater zet je in beweging en leert je om te vertrouwen op je impulsen. Voor mij is de essentie van theater het steeds opnieuw -in het moment- ontdekken en ervaren. Ik maak vaak komische voorstellingen met een tragische onderlaag. Hierbij gebruik ik regelmatig absurdistische elementen. Ook heb ik een grote voorliefde voor bewegingsvoorstellingen. Mime en fysiek spel zijn voor mij een goede basis voor puur en oprecht theater.[/blockquote]

Rik Geijsen – zakelijke leiding

rikRik is freelance reclamecreatief. Als bureaudirecteur werkte hij aan campagnes voor de Hanzehogeschool Groningen, Boursin en HEMA. Nu werkt hij voor uiteenlopende opdrachtgevers waaronder de bekende theatergroep De Warme Winkel. Hij is bestuurslid van NOW Productions.

 

 


Het bestuur van De Theaterbeweging

Erik Siemens – voorzitter stichtingsbestuur

erikErik is een ervaren marketeer en de strateeg achter de online communicatie van farmaceut AstraZenica. Hier geeft hij leiding aan het online marketing-team. In zijn ‘vrije tijd’ is Erik online ondernemer met rodebubbels.nl en vice-voorzitter van de jury voor de SAN-accent voor duurzaamheid (reclameprijs).

Piet Stut – penningsmeester stichtingsbestuur

pietPiet is register-accountant van huis uit en al vijfentwintig jaar werkzaam bij Holland Casino in veel verschillende lijn- en staffuncties. Op dit moment werkt hij in de staf als Compliance Officer. Dat betekent dat hij zich bezig houdt met het naleven van wet- en regelgeving.

Huub Schulte Fischedick – secretaris stichtingsbestuur

huubHuub is trainer, coach en ondernemer. Hij begeleidt veranderprocessen en coacht directeuren en leidinggevenden. Als directeur van Buro Winners is hij een specialist in persoonlijke effectiviteit, personal branding en leiderschap.

Arjan van Hoorn – lid stichtingsbestuur

arjanArjan is Projectleider Sneldiagnose bij het ondersteunend team van het UMC Utrecht Cancer Center. Als bedrijfskundige, netwerker en ervaren ‘regelneef’ weet hij als geen ander hoe je complexe projecten en ambitieuze doelstellingen kunt realiseren.