Eén professionele acteur tussen de 22 en 35 jaar gezocht

Voor de locatievoorstelling WAAN die in september, oktober en november 2018 speelt in Utrecht, Amsterdam en Heiloo zoeken we (nog) één mannelijke acteur.

WAAN is een voorstelling die gebaseerd is op de verhalen van jong volwassenen die een psychose hebben doorgemaakt en gaat over de kracht van de crisis, autonomie en verbinding. Het publiek wordt door ervaringsdeskundigen en wijkbewoners langs intieme scenes geleidt die zich afspelen op bijzondere locaties binnen de GGZ instelling en de wijk.

We zoeken een goede fysieke acteur tussen 22 en 35 jaar die kan meedenken en aan de hand van improvisatie opdrachten een sterke solo kan neerzetten. We zoeken een speler die een erkende acteurs-opleiding heeft afgerond aan één van de vier hogescholen in Nederland (dus geen particuliere opleiding of een docentopleiding o.i.d.). We hebben al veel reacties ontvangen, daarom zijn we zo selectief 😉

Ben jij beschikbaar?
De audities zijn op 28 en 29 juni in Utrecht. De repetities zijn drie dagen per week (ma, wo, vr) vanaf half augustus tot half september (voornamelijk in Utrecht). Hou er rekening mee dat er wellicht een paar extra repetitiedagen gepland worden in het weekend.

Daarna speel je 14 voorstellingen, verspreid over acht speeldagen:

  • za 15 en zo 16 september
  • do 20 september
  • vr 12, za 13 en zo 14 oktober
  • vr 9, za 10 en zo 11 november

Vergoeding
Het betreft een betaalde vacature.

Contact
Ben je beschikbaar? Heb je een erkende acteursopleiding afgerond? Stuur je korte motivatie en beknopt CV naar roos@theaterbeweging.nl.